• Nā huahana
  • T13 - Hoʻonui ʻia ka mea ʻike Anti Spy no ka palekana pilikino ʻoihana
  • T13 - Hoʻonui ʻia ka mea ʻike Anti Spy no ka palekana pilikino ʻoihana

Hoʻolālā ʻia no nā wahi pilikino pilikino, ʻike ka mea ʻike kiu anti-spy T13 i hoʻomaikaʻi ʻia i nā kāmela huna, nā mea hahai GPS, nā mea hoʻolohe pepeiao, a me nā pepeke uea ʻole. Me ka nānā ʻana o ka laser, ka ʻike ʻana i ka RF band piha (1MHz–6.5GHz), a me kahi ʻōnaehana hoʻomalu ʻike papa ʻelima, hāʻawi kēia mea ʻike liʻiliʻi i ka nānā wikiwiki, ke kūlana pololei, a me ka pale ikaika - a pau i ka nui o ka peni. Kūpono no ka huakaʻi ʻoihana, ka palekana keʻena, ka pale kaʻa, a me nā hoʻonā OEM.

Nā Hiʻohiʻona Hōʻuluʻulu Manaʻo:

• Ka ʻIke ʻana i ka Hōʻailona Piha-Band- ʻIke i ka GPS, WiFi, GSM, Bluetooth, a me nā hewa RF āpau.
    • Mea Huli Kāmela Laser Pae Koa- Loaʻa pololei i nā aniani huna, ʻoiai i ka mālamalama haʻahaʻa a i ʻole ke kūlana ʻē.
    • Hoʻoponopono ʻana i ka ʻike 5-pae– Kaohi i ka laulā ʻike no ka ʻike pono ʻana i kahi o nā hoʻoweliweli.

Nā mea nui o ka huahana

Hoʻonui ʻana i ka Chip AkamaiNānā kiʻekiʻe me ka liʻiliʻi o nā leka hoʻomaopopo wahaheʻe

Hoʻoponopono ʻana i ka ʻike 5-pae:Ka hoʻohaiki ʻana i kahi kikoʻī e ʻimi ai i ke kumu hōʻailona

ʻIke pālua ʻana o ka Laser + RF:Uhi i nā hoʻoweliweli e pili ana i ka mālamalama a me nā uea ʻole

Hoʻolālā Lawe Lima a Paʻa:16 × 130mm, 30g wale nō, kūpono i loko o ka ʻeke a i ʻole ka ʻeke

Kākoʻo OEM/ODM:Loaʻa nā hale noho maʻamau, logo, a me nā ʻōpala no nā mea kūʻai aku brand

Uhi ʻia kahi laulā piha mai 1MHz a i 6.5GHz.

ʻIke i nā polokalamu kiu uea ʻole āpau me nā mea nānā GPS, nā hewa GSM, nā kāmela WiFi, nā mea hoʻolohe pepeiao Bluetooth, a me nā hōʻailona ʻike ʻole ʻia.

ʻākau-mea

Maka aniani ʻike infrared pae koa.

Kuhikuhi i nā kāmela pinhole huna, nā mea ʻike pō, a me nā mea hana kiaʻi malū - ʻoiai nā kāmela hiamoe me ka ʻole o ke kukui IR.

ʻākau-mea

Kino peni nui, pākahiko 300mAh.

A hiki i 25 mau hola o ka manawa hana mau; kūpono no ka hana kahua, nā huakaʻi ʻoihana, a i ʻole nā ​​​​pono nānā ʻana 24/7.

ʻākau-mea

He mau koi kūikawā kāu?

E ʻoluʻolu e hoʻouna mai i kāu nīnau

nīnau_bg
    Pehea mākou e kōkua ai iā ʻoe i kēia lā?

Nā Nīnau i Nīnau Pinepine ʻia

• He aha nā ʻano mea kiu e hiki ke ʻike ʻia?

ʻIke ia i nā mea hahai GPS, nā pepeke uea ʻole, nā kāmela pinhole, nā mea hoʻopaʻa leo ʻike pō, nā polokalamu GSM/4G/5G, a me nā mea hana kiaʻi WiFi/Bluetooth.

• Hiki iā ia ke ʻike i nā mea hoʻopaʻa leo ʻole uea ʻole (offline)?

Ke kuhikuhi nei kēia mea ʻike i nā mea hoʻoili uea ʻole. ʻAʻole hiki ke ʻike ʻia nā mea hoʻopaʻa leo huna ʻaʻole hoʻouna (e like me nā mea hoʻopaʻa leo kāleka SD).

• Pehea e hana ai ka ʻike ʻana o ka laser?

ʻIke ka nānā ʻana o ka laser i ke kukui i hoʻohuli ʻia mai nā aniani kāmela—ʻoiai inā ua pio a hūnā ʻia paha i loko o nā lako hale a me nā mea paʻa.

• ʻEhia ka lōʻihi o ke ola ʻana o ka pila?

ʻO ka pākaukau hiki ke hoʻouka hou ʻia he 300mAh i kūkulu ʻia a hiki i 25 mau hola ma ka hoʻohana mau ʻana a kākoʻo i ka hoʻouka wikiwiki ʻana ma o Type-C.

• Hiki ke hoʻopaʻa inoa ʻia a i ʻole i hoʻopilikino ʻia?

ʻAe. He mea hana ʻike kiu anti-spy ʻoihana mākou e hāʻawi ana i ka hoʻopilikino piha ʻana o OEM/ODM me ka hoʻonohonoho ʻana i ka firmware a me ka hoʻolālā ʻoihana.

• Hoʻohālikelike Huahana

T01- Mea ʻIke Kāmela Hūnā Akamai no ka Palekana Anti-Surveillance

T01- Mea ʻIke Kāmela Huna Akamai no ka Anti-Surv ...