• Nā huahana
  • T13 – Hoʻonui ʻia ʻo Anti Spy Detector no ka pale pilikino ʻoihana
  • T13 – Hoʻonui ʻia ʻo Anti Spy Detector no ka pale pilikino ʻoihana

Hoʻolālā ʻia no nā kaiapuni pilikino, ʻike ka mea ʻike kiu anti-spy T13 i hoʻonui ʻia i nā kāmera huna, GPS trackers, eavesdropping device, a me nā pahu uila. Me ka laser scanning, full-band RF detection (1MHz–6.5GHz), a me ka papa ʻelima ʻōnaehana hoʻomalu sensitivity, hāʻawi kēia mea ʻike paʻa i ka nānā wikiwiki, hoʻonohonoho pololei, a me ka pale ikaika - nā mea āpau i ka nui o ka peni. Kūpono no ka huakaʻi ʻoihana, ka palekana o ke keʻena, ka pale kaʻa, a me nā hoʻonā OEM.

Nā hiʻohiʻona i hōʻuluʻulu ʻia:

• ʻIke ʻana i ka hōʻailona piha-Band- ʻIke i ka GPS, WiFi, GSM, Bluetooth, a me nā mea āpau RF āpau.
    • ʻImi ʻimi kiʻi kiʻi kiʻi kiʻi pūʻali koa- ʻImi pololei i nā lens huna, ʻoiai ma ke kukui haʻahaʻa a i ʻole ka mokuʻāina.
    • 5-Ka hoʻololi ʻana i ka naʻau- E hoʻomalu i ka ʻike ʻike no ka wahi kikoʻī o nā mea hoʻoweliweli.

Nā Kūlana Huahana

Hoʻonui Chip Smart:Ka nānā ʻana i ka naʻau kiʻekiʻe me nā māka hoʻopunipuni liʻiliʻi

5-Ka hoʻololi ʻana i ka naʻau:Ka ʻāpana kikoʻī e ʻimi i ke kumu hōʻailona

Laser + RF ʻIke ʻelua:Uhi i nā ʻōlelo hoʻoweliweli ma muli o ka māmā a me ka uila

Hoʻolālā paʻa a paʻa:16×130mm, 30g wale nō, kūpono i loko o ka ʻeke a ʻeke paha

Kākoʻo OEM/ODM:Ka hale maʻamau, hōʻailona, hoʻopili i loaʻa no nā mea kūʻai aku

Hoʻopili i ka laulā piha mai 1MHz a 6.5GHz.

Ke ʻike nei i nā hāmeʻa kiu uea ʻole āpau me nā GPS trackers, GSM bugs, nā kāmeʻa WiFi, Bluetooth eavesdroppers, a me nā hōʻailona ʻike ʻole.

mea-pono

ʻO ka leki ʻike infrared ʻoihana koa.

Nā kiʻi paʻi kiʻi huna huna, nā mea ʻike maka pō, a me nā mea hana hoʻomākeʻaka - ʻo nā pahu kiʻi moe moe ʻole me ke kukui IR.

mea-pono

ʻO ke kino ka nui o ka peni, 300mAh pākaukau.

A hiki i 25 mau hola o ka manawa hana mau; kūpono no ka hana kula, huakaʻi ʻoihana, a i ʻole 24/7 pono e nānā.

mea-pono

Loaʻa iā ʻoe nā koi kūikawā?

E ʻoluʻolu e hoʻouna i kāu nīnau

ninau_bg
    Pehea e hiki ai iā mākou ke kōkua iā ʻoe i kēia lā?

Nīnau pinepine

• He aha nā ʻano mea kiu hiki ke ʻike?

ʻIke ia i nā mea hoʻopaʻa kiʻi GPS, nā ʻāwīwī ʻole, nā kāmela pinhole, nā mea hoʻopaʻa kiʻi ʻike pō, nā mea GSM/4G/5G, a me nā hāmeʻa nānā WiFi/Bluetooth.

• Hiki iā ia ke ʻike i nā mea hoʻopaʻa leo uila ʻole (offline)?

Hoʻopili kēia mea ʻike i nā mea uila uila. ʻAʻole hiki ke ʻike ʻia nā mea hoʻopaʻa leo huna ʻole (e laʻa me SD card leo leo.

• Pehea e hana ai ka ʻike laser?

Hōʻike ka nānā ʻana i ka laser i ka mālamalama i ʻike ʻia mai nā lens pahupaʻikiʻi—ʻoiai inā ua pio a hūnā ʻia paha i loko o nā lako a i ʻole nā mea paʻa.

• Pehea ka lōʻihi o ka pākaukau?

ʻO ka pākaukau 300mAh i kūkulu ʻia a hiki i 25 mau hola ma ka hoʻohana mau ʻana a kākoʻo i ka hoʻouka hou ʻana ma o Type-C.

• Hiki ke hōʻailona ʻia a hoʻopilikino paha?

ʻAe. ʻO mākou kahi mea hana ʻenehana anti-spy detector e hāʻawi ana i ka hana OEM / ODM piha me ka hoʻoponopono firmware a me ka hoʻolālā ʻoihana.

• Hoʻohālikelike Huahana

T01- Kaʻike kiʻi kiʻi huna akamai no ka pale ʻana i ka nānā ʻana

T01- Kaʻike kiʻi paʻi kiʻi huna akamai no ka Anti-Surv...