ʻIke ia i nā mea hahai GPS, nā pepeke uea ʻole, nā kāmela pinhole, nā mea hoʻopaʻa leo ʻike pō, nā polokalamu GSM/4G/5G, a me nā mea hana kiaʻi WiFi/Bluetooth.
✅Hoʻonui ʻana i ka Chip AkamaiNānā kiʻekiʻe me ka liʻiliʻi o nā leka hoʻomaopopo wahaheʻe
✅Hoʻoponopono ʻana i ka ʻike 5-pae:Ka hoʻohaiki ʻana i kahi kikoʻī e ʻimi ai i ke kumu hōʻailona
✅ʻIke pālua ʻana o ka Laser + RF:Uhi i nā hoʻoweliweli e pili ana i ka mālamalama a me nā uea ʻole
✅Hoʻolālā Lawe Lima a Paʻa:16 × 130mm, 30g wale nō, kūpono i loko o ka ʻeke a i ʻole ka ʻeke
✅Kākoʻo OEM/ODM:Loaʻa nā hale noho maʻamau, logo, a me nā ʻōpala no nā mea kūʻai aku brand
E ʻoluʻolu e hoʻouna mai i kāu nīnau
ʻIke ia i nā mea hahai GPS, nā pepeke uea ʻole, nā kāmela pinhole, nā mea hoʻopaʻa leo ʻike pō, nā polokalamu GSM/4G/5G, a me nā mea hana kiaʻi WiFi/Bluetooth.
Ke kuhikuhi nei kēia mea ʻike i nā mea hoʻoili uea ʻole. ʻAʻole hiki ke ʻike ʻia nā mea hoʻopaʻa leo huna ʻaʻole hoʻouna (e like me nā mea hoʻopaʻa leo kāleka SD).
ʻIke ka nānā ʻana o ka laser i ke kukui i hoʻohuli ʻia mai nā aniani kāmela—ʻoiai inā ua pio a hūnā ʻia paha i loko o nā lako hale a me nā mea paʻa.
ʻO ka pākaukau hiki ke hoʻouka hou ʻia he 300mAh i kūkulu ʻia a hiki i 25 mau hola ma ka hoʻohana mau ʻana a kākoʻo i ka hoʻouka wikiwiki ʻana ma o Type-C.
ʻAe. He mea hana ʻike kiu anti-spy ʻoihana mākou e hāʻawi ana i ka hoʻopilikino piha ʻana o OEM/ODM me ka hoʻonohonoho ʻana i ka firmware a me ka hoʻolālā ʻoihana.