ʻIke ia i nā mea hoʻopaʻa kiʻi GPS, nā ʻāwīwī ʻole, nā kāmela pinhole, nā mea hoʻopaʻa kiʻi ʻike pō, nā mea GSM/4G/5G, a me nā hāmeʻa nānā WiFi/Bluetooth.
✅Hoʻonui Chip Smart:Ka nānā ʻana i ka naʻau kiʻekiʻe me nā māka hoʻopunipuni liʻiliʻi
✅5-Ka hoʻololi ʻana i ka naʻau:Ka ʻāpana kikoʻī e ʻimi i ke kumu hōʻailona
✅Laser + RF ʻIke ʻelua:Uhi i nā ʻōlelo hoʻoweliweli ma muli o ka māmā a me ka uila
✅Hoʻolālā paʻa a paʻa:16×130mm, 30g wale nō, kūpono i loko o ka ʻeke a ʻeke paha
✅Kākoʻo OEM/ODM:Ka hale maʻamau, hōʻailona, hoʻopili i loaʻa no nā mea kūʻai aku
E ʻoluʻolu e hoʻouna i kāu nīnau
ʻIke ia i nā mea hoʻopaʻa kiʻi GPS, nā ʻāwīwī ʻole, nā kāmela pinhole, nā mea hoʻopaʻa kiʻi ʻike pō, nā mea GSM/4G/5G, a me nā hāmeʻa nānā WiFi/Bluetooth.
Hoʻopili kēia mea ʻike i nā mea uila uila. ʻAʻole hiki ke ʻike ʻia nā mea hoʻopaʻa leo huna ʻole (e laʻa me SD card leo leo.
Hōʻike ka nānā ʻana i ka laser i ka mālamalama i ʻike ʻia mai nā lens pahupaʻikiʻi—ʻoiai inā ua pio a hūnā ʻia paha i loko o nā lako a i ʻole nā mea paʻa.
ʻO ka pākaukau 300mAh i kūkulu ʻia a hiki i 25 mau hola ma ka hoʻohana mau ʻana a kākoʻo i ka hoʻouka hou ʻana ma o Type-C.
ʻAe. ʻO mākou kahi mea hana ʻenehana anti-spy detector e hāʻawi ana i ka hana OEM / ODM piha me ka hoʻoponopono firmware a me ka hoʻolālā ʻoihana.